top of page

VEZETŐI MESTERMŰHELY

 

A vezetők és a szervezetek fejlesztésben alkalmazott megközelítések sokszor egyirányúak, azaz azt feltételezik, hogy ha a dolgozók megismerik a vállalat célkitűzéseit, akkor elkötelezettekké és motiváltakká válnak. Mi ezt másként látjuk.

 

A Vezetői Mesterműhelyben hiszünk abban, hogy legerősebben mindenkit a saját, egyéni céljai motiválnak. Tudjuk, hogy kellenek a vízió, a misszió, a  szervezeti célok, és ismernünk is kell őket, főként, ha vezetők vagyunk. Ám azt is tudjuk, hogy a motivációnk nem a vállalati stratégiából, hanem a személyes elhivatottságunkból táplálkozik.

 

Ezért valljuk azt, hogy sem vezetőként, sem szervezetfejlesztőként nem állhatunk meg a jövőkép és a stratégia megalkotásánál. Így hát, hitünkből fakadóan arra inspiráljuk a vezetőket, hogy szélesítsék ki egyirányú szemléletüket, és a szervezet, a csapat és az egyén céljainak és értékeinek az egymással való összehangolását helyezzék a gondolkodásuk és a cselekedeteik középpontjába. 

 

Hiszen a vállalatnak akkor jó, ha olyan emberek dolgoznak benne, akiket a cégben végzett tevékenységük előbbre visz a saját, egyéni céljaik, álmaik megvalósításában. És ha vezetőként megtaláljuk azokat a  munkatársainkat, akiket a szervezetünk célkitűzései előbbre visznek a személyes céljaik megvalósításában, akkor számíthatunk arra, hogy a dolgozóink kiváló teljesítményt fognak majd nyújtani, hiszen önmagukért teszik. Ha pedig az egyének saját céljai és értékei harmonikusak a szervezet célkitűzéseivel és értékeivel, akkor a munkatársak kiváló teljesítménye által a vállalat is eléri a kiválóságot.

Vezetésről szóló történeteinket a LinkedInen és a HR Portalon olvashatjátok.

bottom of page